Te vroeg vaccineren

Lareb weet nu ook: na vaccinatie van te vroeg geboren kinderen kan soms tijdelijke ademstilstand optreden

28 januari 2014 by  · Reageer

babyHet is al langer bekend dat na vaccinatie van veel te vroeg geboren kinderen soms een tijdelijke ademstilstand (apneu) kan optreden. In de bijsluiter van diverse vaccins wordt aangegeven dat dergelijke klachten beperkt zijn tot te vroeg geboren kinderen na een zwangerschapsduur van minder dan 28 weken.

Uit meldingen blijkt dat dit ook kan voorkomen bij prematuren met een langere zwangerschapsduur. Lareb ontving tevens tien meldingen van een tijdelijke ademstilstand na vaccinatie van te vroeg geboren kinderen na een zwangerschapsduur van 28 – 35 weken

Bron: LAREB

Maar dit wisten wij toch al lang? Waarom komt Lareb daar nu pas mee?

Drs. Viera Scheibner ontdekte bij haar onderzoek naar de invloed van stress op de ademhaling van baby’s, het effect van vaccinaties op de ademhaling. Zij volgde gedurende 21-25 dagen na vaccinatie het stresspatroon van baby’s. Alle baby’s lieten een reactie zien, waarbij de intensiteit van de verstoring per baby verschilde van sterk verminderd ademhalingsvolume tot apneu, ademhalingsstilstand.

Scheibner ontdekte een vast reactiepatroon; de eerste 2 dagen, een scherpe stijging van de perioden met ademstilstand; de 5e dag een lichte stijging; rond de 15/16e dag een redelijk sterke stijging; op dag 21 een scherpe kortdurende piek. Vera Scheibner deelde deze periodes in in 3 verschillende fases:

  • Fase I – alarm: uur 4; uur 13; uur 48.
    Het lichaam is acuut aangedaan: alle verdedigingsmechanismen worden gemobiliseerd; Er is een sterke stijging in de corticoïde (in de bijnierschors geproduceerde hormonen) activiteit;
  • Fase II – weerstand: dag 5, 6 of 7; dag 10 of 11.
    Het lichaam is op het toppunt van weerstand tegen de giftige stof(fen);
  • Fase III – uitputting: dag 14-16; dag 21-24; dag 28; dag 47.
    Dit is de meest kritische fase, iedere verdediging is uitgeput. Het lichaam gaat nu ten onder, of weet zich weer te herstellen.

In het ziekenhuis wordt bij prematuren ook rekening gehouden met heftige stressreacties en een verminderd ademhalingsvolume en wordt de eerste vaccinatie gezet wanneer zij nog aan de bewaking liggen, dit om bij een ademhalingsstilstand direct in te kunnen grijpen.

bron: VACCINATIE, het einde van een mythe, Vera Scheibner

Over Natuurpraktijk Aurora

1. Analisten-opleiding 2. Voetreflex massage, sportmassage, drukpunt massage (acupressuur) 3. Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum 1987-1995 4. Levende-Bloed-Analyse 2002 Den Haag 1 jaar 5. Kinesiologie 2000-2002 jaar Driebergen 6. Orthomoleculaire geneeskunde 2000-2004 4 jaar Laarne 7. Bioresonantie Budapest 2005-2008 8. kPNI klinische-psycho-neuro-immunologie
Dit bericht werd geplaatst in Laten we ons hier druk om maken, vaccinantie. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie